Η Melissa Hekkers παρουσιάζει… τον δικό της Ακάμα

Την πολύ πετυχημένη έκδοση με τίτλο «My Nicosia Mandala» Colouring Book που κυκλοφόρησε πέρυσι, παρουσιάζοντας τους 11 προμαχώνες της Λευκωσίας, ακολουθεί το δεύτερο στη σειρά βιβλίο τοπικών μαντάλων με τίτλο «My Akamas Mandala» colouring Book.

 


Article featured image
Article featured image

Το βιβλίο, που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, αποτελεί μέρος της σειράς My Cyprus Mandala, με την έκδοση να υπογράφει η δημοσιογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος Melissa Hekkers {…>>>διάβασε εδώ σχετική συνέντευξη της Melissa στη City}.

Το «My Akamas Mandala» Colouring Book απεικονίζει 11 «μαντάλες», σχεδιασμένες στο χέρι και εμπνευσμένες απ’ τα σχήματα και τις μορφές μίας ποικιλίας ενδημικών τοπικών λουλουδιών του Ακάμα.

Πέραν της δημιουργικής ψυχαγωγίας για παιδιά και ενήλικες, μέσω της ζωγραφικής, η έκδοση επιδιώκει να ενημερώσει με τρόπο διαδραστικό και ευχάριστο. Στόχος, η ανάδειξη και προώθηση της έννοιας της ενδημικής άγριας πανίδας και η σημασία της διατήρησης αυτής της φυσικής κληρονομιάς.

Με την συνεργασία του Κέντρου Ερευνών και μελέτης ΑΚΤΙ και το Τμήμα Δασών, στο βιβλίο φιλοξενούνται πληροφορίες και χαρακτηριστικά των τοπικών λουλουδιών που παρουσιάζονται ενώ τον σχεδιασμό έχει αναλάβει η Zara Der Arakelian.

  

«My Akamas Mandala» Colouring Book/ Παρουσίαση

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου / 15:00-21:00

Πρόζακ Καφενείο [Μέδωντος 3Α, Λευκωσία / 22 104244]

  

«My Akamas Mandala» / Έκδοση

ISBN 978-9963-268-06-1

Εκδότης: a bookworm publication

Πληροφορίες: 7007 7707


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ