Δραματικό βίντεο από την προσπάθεια στρατιώτη να αποδράσει από τη Β. Κορέα

Κατά καιρούς δημοσιεύονται διάφορα για την κατάσταση που επικρατεί στη Βόρειο Κορέα, υπό τη δικτατορία Κιμ Γονγκ Ουν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να εισέλθουν μυστικά στη χώρα και να απαθανατίσουν φωτογραφικά όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

 


Article featured image
Article featured image

Πολλές φορές αποδείχτηκε βέβαια, ότι πολλά από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν υπερβολές και κατασκευασμένες ειδήσεις για να επιβαρύνουν περαιτέρω το κλίμα ενάντια στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα, εντούτοις το βίντεο που δημοσίευσαν πριν μερικές ώρες οι Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις, αποκαλύπτει μία πολύ σκοτεινή πλευρά της χώρας.

Στο δραματικό βίντεο διακρίνεται η προσπάθεια ενός στρατιώτη να αποδράσει από τη Βόρεια Κορέα και να περάσει τα σύνορα της Νότιας Κορέας.

Στην προσπάθεια του αυτή, γίνεται αντιληπτός από τους πρώην συναδέλφους του οι οποίοι τον καταδιώκουν πυροβολώντας εναντίων του.   

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις δίνουν στη δημοσιότητα τέτοιο υλικό.

Ο 24χρονος στρατιώτης με το επώνυμο Oh, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε, έχει ήδη αρχίσει να ανακτά δυνάμεις και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες έχει ζητήσει να ακούσει και νοτιοκορεάτικη μουσική.

 



 

*Με πληροφορίες από CNN


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ