Η Ροζίτα (του ΤΕΠΑΚ) παραδέχτηκε ενοχή τελικά

Δίνοντας, μάλιστα, και επιπλέον πληροφορίες για το σκάνδαλο.

 


Article featured image
Article featured image

Δυναμικά επανήλθε στο προσκήνιο η λειτουργός του ΤΕΠΑΚ Ροζίτα Παυλίδου, η οποία φέρεται ως ο εγκέφαλος σε σκάνδαλο για υπεξαίρεση χρημάτων 23 ευρωπαϊκών προγραμμάτων.   

Η κατηγορούμενη, έπειτα από ένα διάστημα σιωπής, αποφάσισε να καταθέσει στις ανακριτικές αρχές όλα όσα γνωρίζει μέσα από 55 σελίδες, δηλώνοντας ένοχη για όλες τις κατηγορίες που της έχουν προσάψει ενώ παράλληλα ανέφερε και νέα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η κατάθεση της πρώην λειτουργού του ΤΕΠΑΚ την οποία παρέλαβαν χθες 29/11 και οι δικηγόροι των υπολοίπων κατηγορουμένων αναμένεται να οδηγήσει σε ραγδαίες εξελίξεις τη δικαστική διαδικασία. Μάλιστα η κατηγορούσα αρχή παρέδωσε νέο κατηγορητήριο και μαρτυρικό υλικό το οποίο αύξησε τις κατηγορίες από 306 σε 436 συνολικά.

Μαζί με τη Ροζίτα Παυλίδου στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν ο γιος της Χουάν Παυλίδης η σύζυγος του Μαρία Νικολάου καθηγητές του ΤΕΠΑΚ Κώστας Κώστα ο Κυριάκος Προκόπη οι ανώτεροι λειτουργοί του Πανεπιστημίου Κύπρου Γιώργος Ζωδιάτης και Εύης Δρουσιώτης ενώ κατηγορούμενη είναι και εταιρεία ιδιοκτησία του Χουάν Παυλίδη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ