Έτοιμοι για ένα συναρπαστικό μέλλον;

Το πρώτο «γεια» ειπώθηκε χιλιάδες χρόνια πριν, και σίγουρα δεν θύμιζε τίποτα από το δικό σου σημερινό «γεια». Oι άναρθρες κραυγές των πρωτόγονων έγιναν έναρθρος λόγος, ο λόγος έγινε γραφή, το «γεια» πήρε μορφή στο χαρτί, κι αργότερα στο τηλεγράφημα, στον υπολογιστή, στο κινητό σου. Με μόνο κοινό, σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας και της ανάπτυξής του, την ανάγκη για επικοινωνία. 

 


Article featured image
Article featured image

Η ιστορία του «γεια» παρουσιάζεται από τη Cyta και τη Vodafone στο κοινό, μέσα από τη νέα οπτική ταυτότητα της μάρκας. Με το σήμα κατατεθέν της Vodafone, από το 1998 -το speechmark της- να γίνεται ο πρωταγωνιστής της εικόνας. Η νέα οπτική ταυτότητα ήταν το αποτέλεσμα εκτεταμένων δοκιμών και ερευνών, με δείγμα 30.000 σχεδόν ατόμων από 17 χώρες.

Με όποιον τρόπο κι αν προτιμάς να λες «γεια» σήμερα, το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά δίκτυο είναι εδώ, για σένα. Η Cytamobile-Vodafone έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό, αφού η εξέλιξη συμβαίνει ακόμη κι αυτά τα δευτερόλεπτα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Τώρα, μπορούμε να μιλάμε για ρομποτική, για virtual reality, για smart homes και Ιnternet οf Τhings (IoT), 3D printing και τόσα άλλα, οικεία πια, σε πραγματικό χρόνο. Όλα, πλέον είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν εσένα και τις ανάγκες σου.

Σκοπός όλων των μεγάλων δικτύων, όπως της Cyta και της Vodafone, είναι να φέρνουν κοντά στους πελάτες τους καινοτομίες και τεχνολογικές τάσεις που θα αναδιαμορφώσουν τον κόσμο και θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη και την επικοινωνία τους ακόμη πιο εύκολη.

Όσα φαντάστηκες είναι ήδη εδώ. Κι όλα άρχισαν με ένα απλό «γεια».

Το μέλλον συναρπάζει. Ready?


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ