Πώς απαντά το επιτελείο του Λιλλήκα στην ανάρτηση που αφορά σε αγγελία της κηδείας του

Μια κακόγουστη ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που παρουσιάζει τον Γιώργο Λιλλήκα σε μια αγγελία -πολιτικού- θανάτου.

Η εικόνα αυτή έχει δημιουργηθεί με μια παλαιότερη φωτογραφία του υποψηφίου Προέδρου, αναφέροντας, μάλιστα, ως τεθλιμμένα διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε να πυροδοτεί ήδη αρνητικά σχόλια, ενώ και το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

 

 

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Το Επιτελείο του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα προέβη πριν από λίγο σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφορικά με ανάρτηση στο Facebook.

Η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής.

Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε και ούτε θα ανεχθούμε τον προεκλογικό οχετό λάσπης και χυδαιότητας που συστηματικά και οργανωμένα αναπτύσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ