Η Ιωάννα ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor 2»;

Μία από τις υποψήφιες για συμμετοχή στο «Survivor 2» είναι η Ιωάννα Μπέλλα.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για μοντέλο και πρώην παίκτρια του βόλεϊ, η οποία αφού εγκατέλειψε τον αθλητισμό λόγω τραυματισμού, στη συνέχεια αφοσοιώθηκε στο μόντελινγκ.

Κατάγεται από τη Βέροια, έχει ύψος 1,86 και φημολογείται έντονα πως ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο, αν το δημοφιλές κορίτσι του Instagram διεκδικεί μια θέση στην ομάδα των Διασήμων ή των Μαχητών.

Δεν γνωρίζουμε καν αν όντως θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού κανείς δεν το επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής, εκτός από κάποια δημοσιεύματα σε ελληνικά sites.

Λίγη υπομονή και θα μάθουμε. Το Survivor 2 κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου, οπότε πολύ σύντομα θα βγει επίσημη ανακοίνωση με τα ονόματα των συμμετεχόντων.

 

Μέχρι τότε, δείτε την Ιωάννα σε μερικές από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει στα social media.

 

 




 
















ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η Έφη Τουμαζίδη Κατσή τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο «DIAS Media Group Creative Talent Award»

Article featured image

Σκέψεις και προβληματισμοί με αφορμή τα αποτελέσματα του προγράμματος «Πολιτισμός ΙΙΙ»

Article featured image

Τα σταφύλια είναι superfood για την υγεία του δέρματος, λέει νέα μελέτη