Πορνοστάρ ψάχνει άντρες για την Πρωτοχρονιά και τα σχόλια είναι εντελώς καμένα

Συμβαίνει τώρα και είναι 100% ελληνικό!

 


Article featured image
Article featured image

Ποιος είπε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη ζωή; Φευ! Λίγο πριν την εκπνοή του 2017, μια είδηση ή καλύτερα μια αγγελία από Ελλάδα έρχεται για να αναστατώσει τα social media και να σπείρει πανικό ανάμεσα στον αντρικό πληθυσμό.

Η γνωστή, όπως διαπιστώσαμε από την απήχηση της ανάρτησής της, Ελληνίδα πορνοστάρ Έλενα Χατζή, θέλοντας να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους, αλλά και τον ένα χρόνο λειτουργίας της σελίδας της στο Facebook, αποφάσισε να διεξάγει έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο διαγωνισμό μέσω της σελίδας της για αν ευχαριστήσει, όπως αναφέρει όλους εκείνους του φίλους οι οποίοι την στήριξαν από το ξεκίνημά της.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Έλενα Χατζή, ψάχνει 5 τυχερούς θαυμαστές της οι οποίοι θα περάσουν το βράδυ της παραμονής μαζί της, με ποτό, καλό φαγητό και διασκέδαση. Και για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό, η κα Χατζή ξεκαθαρίζει ότι το βράδυ θα κινηθεί αποκλειστικά και μόνο σε φιλικά πλαίσια, τίποτα περισσότερο.



Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση σε λιγότερο από 24 ώρες έγινε viral, με τα comments από άντρες – θαυμαστές που ήθελαν να κερδίσουν το δώρο να πέφτουν βροχή και να είναι σχεδόν όλα τους καμένα…! Αφού τα διαβάσαμε και πραγματικά δακρύσαμε από το γέλιο, μαζέψαμε τα καλύτερα και σας τα μεταφέρουμε αυτούσια.   



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ