Γιατί (σχεδόν) όλοι κάνουν επίθεση στη Νατάσα Μποφίλιου;

Μια συνέντευξη της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην Εφημερίδα των Συντακτών την περασμένη εβδομάδα, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι ουδόλως κολακευτικών σχολίων, κριτικής και δηλώσεων εναντίον της Νατάσας Μποφίλιου.

 


Η Νατάσα Μποφίλιου, γνωστή για την πολιτική της θέση και τη στάση της απέναντι σε ζητήματα ρατσισμού και ξενοφοβίας, μεταξύ άλλων υποστήριξε για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, «Ήμουν σίγουρη πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ανατρέψει τα πράγματα, να πάει στους δράκουλες και να κάνει κάτι. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του Τσίπρα, ούτε ότι κάποιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία. Δεν το συζητώ. Αλλά σε αυτό το σύστημα, από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη». Ενώ σε ερώτηση για την στάση του ΚΚΕ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατηγορηματική: «Πολύ καλά έκανε. Το φαντάζεσαι πώς θα ήταν τώρα, αν είχε συνεργαστεί; Ήταν δεδομένα τα μέτρα, δεν γινόταν αλλιώς, θα τα έπαιρναν».

Η ερμηνεύτρια δεν διστάζει να χαρακτηρίζει «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ένωση, και παραδέχεται πως «στα βάθη της ψυχής» της είναι «τροτσκίστρια» και εύχεται «Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη».Η συνέντευξή της προκάλεσε σάλο αντιδράσεων τόσο ανάμεσα στους χρήστες των social media όσο και από τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο να της επιτίθενται με σφοδρότητα αναρτώντας τα πιο κάτω post: 


iefimerida.gr

Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen