«Οι εικόνες που βλέπετε είναι από κυπριακά γήπεδα που προσπαθούμε να προπονήσουμε 217 παιδιά»

«Κλειστά στεγασμένα γήπεδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, που γίνονται πισίνες στις πρώτες βροχές».

 


Δεν πάνε πολλές μέρες που στην πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι πρόεδροι στις επερχόμενες εκλογές, συναντήθηκαν με διάφορους φορείς του αθλητισμού, διαλαλώντας τη σημαντικότητα του να στηρίζουμε και να προωθούμε κάθε φύσης αθλητική δραστηριότητα.

Αυτά στις εξαγγελίες, γιατί στην πράξη η πραγματικότητα είναι τουλάχιστον στενάχωρη.   

Την 1η Δεκεμβρίου, το Basketball Club της Ανόρθωσης, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από το εσωτερικό του κλειστού γηπέδου στη Λάρνακα, πλημμυρισμένο και σε πολύ κακή κατάσταση, σχολιάζοντας:

«Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τα γήπεδα στα οποία προσπαθούμε να προπονήσουμε 217 παιδιά, 217 οικογένειες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις προπονήσεις μας. Κλειστά γήπεδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, κλειστά γήπεδα που γίνονται πισίνες στις πρώτες βροχές. Απολογούμαστε σε όλους τους γονείς για την ταλαιπωρία, για την αναβολή των προπονήσεων και απολογούμαστε και στα παιδιά που ανυπομονούν να έρθουν στο γήπεδο και έχουν να αντιμετωπίσουν αυτά που βλέπετε και διαβάζετε. Ελπίζω να μας ακούν και να μας διαβάζουν οι αρμόδιοι φορείς διότι υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την φωνή μας να ακουστεί δυνατά και εκκωφαντικά!». 

 


Σχετικα

«Τέλος» οι άδειες οδήγησης για φέτος

Μόνο 3 μέρες πρέπει να εργάζονται όσοι είναι άνω των 40 ετών

Είναι αυτή η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας;

Κάπως έτσι θα είναι το iPhone 11

12 συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά που καίει τον Αμαζόνιο

Διαμαρτυρία και στη Λευκωσία για τον Αμαζόνιο