«Είμαι straight και Ελληνίδα» παραληρεί η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Το περιμέναμε για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά όχι τόσο σύντομα και όχι από μια τέτοια προσωπικότητα. Φαίνεται όμως πώς η ζωή κρύβει συνεχώς εκπλήξεις και η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του Προέδρου της Χρυσής Αυγής, είναι μια απ’ αυτές.

 


Article featured image
Article featured image

Λίγο-πολύ όλοι θα πήρατε χαμπάρι το βίντεο που ανέβασε πριν λίγες μέρες στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη, στο οποίο δεν ανέλυε πυρηνική φυσική, αλλά κατέθετε πράγματα αυτονόητα, την ουσία της ζωής που είναι να αγαπάμε τους ανθρώπους, και να μην απορρίπτουμε κάποιον εκ προοιμίου λόγω καταγωγής, θρησκευτικού ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Το βίντεο «Είμαι Gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι Πρόσφυγας», έγινε viral από την πρώτη στιγμή, ενώ σήμερα δύο ημέρες μετά την πρώτη του προβολή έχει 707,734 views.

Φαίνεται λοιπόν πώς η τεράστια απήχηση του συγκεκριμένου 15λεπτου βίντεο, ενόχλησε ή καλύτερα φόβισε κάποιους, που έσπευσαν να απαντήσουν με κάτι παρόμοιο σε κόνσεπτ, για να πλήξουν (έτσι τουλάχιστον νομίζουν), την επιτυχία του αυθεντικού.

Η Ουρανία που έσυρε το χορό λοιπόν, ετοίμασε ένα βίντεο 5 λεπτών, μέσα από το οποίο εκφράζει τις αγωνίες και τους φόβους της και παράλληλα δηλώνει φωναχτά πώς είναι Straight και Ελληνίδα, αν δεν το είχε καταλάβει κάποιος δηλαδή.

Βιώνοντας το δικό της δράμα, η κα. Μιχαλολιάκου εξαπολύει επιθέσεις σε κάθε λογής διαφορετικό από το είδος της και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις προβάλλοντας όπως πάντα το εθνικό ιδεώδες, συγκινώντας μόνο τους ομοϊδεάτες της.

Πριν το παρακολουθήσετε να σας προειδοποιήσουμε πώς απόψε θα σας κοπεί ο ύπνος. Enjoy!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ