Το πρώτο βιντεοκλίπ του κυπριακού συγκροτήματος BLACK ANIS

Το κυπριακό συγκρότημα BLACK ANIS [Μπλακ Άνις], πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει επίσημα το πρώτο του music video με τίτλο «Lay Me Down».

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για το δεύτερο single του συγκροτήματος το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό μαζί με το «Don’t Leave Me» στον πρώτο τους προσωπικό δίσκο.

Η μουσική των BLACK ANIS είναι ένα μείγμα απο μπλουζ-ροκ επηρεασμένη από ήχους southern rock με ενσωματωμένα στοιχεία από 90s trip-hop.

Με την ηχηρή παρουσία των εφέ επί σκηνής παραπέμπουν σε μια μοναδική και διαφορετική ατμόσφαιρα από τα συνηθισμένα ακούσματα.

Το πενταμελές συγκρότημα αποτελείται από τον Ορέστη Σάββα και τον Κυριάκο Χριστοδουλίδη στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Ξάνθο Παττίχη στο μπάσο, τον Φρίξο Πρωτόπαπα στα κρουστά/ντράμς και την Αντριάνα Ντι Αντόνιο στη φωνή.

Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από το είδος πουλιών «άνι» που παραπέμπει στην μοναδικότητα και την ελευθερία του είδους, αλλά και από την αραβική ετυμολογία της λέξης-ονόματος <Άνις> που σημαίνει σύντροφος, καλόκαρδος, και στενός φίλος.



Για περισσότερα νέα του συγκροτήματος μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της επίσημης τους σελίδας στο Facebook (facebook/blackanisband.)



Ακούστε το κομμάτι πιο κάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ