Επιστρέφει απόψε στο «The Voice» ο Κύπριος Χρήστος Θεοδώρου

Απόψε (16/2) θα πραγματοποιηθεί το 2ο Live του ελληνικού «Τhe Voice».

 


Article featured image
Article featured image

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε γίνει κάποιο λάθος με την ψηφοφορία του Κύπριου Χρήστου Θεοδώρου, ο οποίος αποχώρησε λανθασμένα από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η βαθμολογία του, είχε δοθεί στην Κέλλυ Ντούλια, με την οποία αναμετρήθηκε.

Ο ΣΚΑΪ παραδέχθηκε το λάθος που έγινε και έτσι κάλεσε τον Κύπριο παίκτη να επιστρέψει στα Live.

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ