Αγγλίδα αγόρασε αστέρι στην Ανδρομέδα και το ονόμασε Παντελής Παντελίδης

Όταν πρωτοδιαβάσαμε για τη συγκεκριμένη είδηση η αλήθεια είναι πώς το αμφισβητήσαμε. Πολλά τα αντικρουόμενα στοιχεία και δεν έπειθαν.

 


Article featured image
Article featured image

Πώς γίνεται μια γυναίκα από το Λονδίνο, που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, ούτε μιλάει λέξη ελληνικά, να γνωρίζει τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, να είναι φαν του και να αποφασίζει να τον τιμήσει αγοράζοντας ένα πραγματικό αστέρι και να το ονομάζει με το όνομα του.

Και όμως είναι γεγονός και ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πώς η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία και μπορεί να γίνει και πολύ πιο υπερβολική.

Ας δούμε όμως την ιστορία με την αρχή, όπως την ανέδειξε η απογευματινή εκπομπή του STAR Ελλάδος «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η Σαμάνθα που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, πριν κάποιο διάστημα αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την ταλαιπωρούσε καιρό.

Όπως αναφέρει η ίδια στη δημοσιογράφο της εκπομπής, μια μέρα που σέρφαρε στο διαδίκτυο, βρήκε τυχαία το videoclip του Παντελίδη «Μου λες δεν γίνεται» και της κίνησε το ενδιαφέρον. Βρήκε τους στίχους και τους μετέφρασε, και όπως δηλώνει την άγγιξαν μέσα της, ενώ της έδωσαν δύναμη να ξεπεράσει το πρόβλημα της.

Από τότε η ίδια ακολουθούσε πιστά τον Παντελίδη, μέσα από το διαδίκτυο, ενώ είχε σχεδιάσει και ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να τον ακούσει ζωντανά. Μόνο που στο μεταξύ την πρόλαβε η είδηση του θανάτου του καλλιτέχνη.

Τότε αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στη μνήμη του, αλλά και σε όλους όσους τον αγαπούσαν, αγοράζοντας ένα αστέρι από τον γαλαξία «Ανδρομέδα», και να το ονομάσει «Αστέρι Παντελής Παντελίδης», μια συνήθεια που όπως λέει είναι πολύ συχνό φαινόμενο στην Αγγλία για όσους επιθυμούν να διατηρούν τη μνήμη των αγαπημένων τους ζωντανή.

Η Σαμάνθα βρέθηκε μάλιστα στην Ελλάδα προ ημερών για να παραδώσει στη μητέρα του Παντελή, όλα τα πιστοποιητικά και τα αυθεντικά έγγραφα από την αγορά του αστεριού.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ