Τα Paul έρχονται Κύπρο

Αν έχεις βρεθεί στο Παρίσι, όλο και κάποιο σάντουιτς ή γλυκό θα έχεις απολαύσει στα τραπεζάκια της δημοφιλούς αλυσίδας που μετρά πάνω από 125 χρόνια ζωής και που πλέον βρίσκεται σε κάθε γωνιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

 


Article featured image
Article featured image

Επιπλέον, άλλα 300 καταστήματα Paul βρίσκονται σε 33 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και 3 στην Αθήνα -στην οδό Πανεπιστημίου, στην Κηφισιά και τη Γλυφάδα.

H γνωστή και ιστορική γαλλική αλυσίδα φούρνων, ζαχαροπλαστείων και εστιατορίων Paul αναμένεται λοιπόν να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, προσφέροντας 12 είδη γλυκών, 7 διαφορετικούς τύπους ψωμιών τα οποία και θα χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες παρασκευής σάντουιτς και άλλων σνακ του εστιατορίου, αλλά και 25 διαφορετικά είδη φαγητού.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ημερομηνία λειτουργίας του καταστήματος αλλά και την ακριβή τοποθεσία του, διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο στο Time Out Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εκεί που οι πιγκουίνοι γερνούν με αξιοπρέπεια [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image

Τα «dopamine sites» είναι η νέα ψηφιακή παρηγοριά της Gen Z

Article featured image

Ένα βραβευμένο τηγανητό κοτόπουλο μαγειρεύεται σε λάδι που βράζει από το 1960