Διέρρευσαν τα πρώτα χαρακτηριστικά του νέου (παλιού) NOKIA 3310

Πριν περίπου 2 εβδομάδες έγινε γνωστό πώς η εταιρεία HMD, η εταιρεία που πλέον διαχειρίζεται το brand της ΝΟΚΙΑ, θα κυκλοφορήσει ξανά το «θρυλικό» και ίσως το πιο ανθεκτικό κινητό που βγήκε ποτέ, το αγαπημένο μας 3310.

 


Article featured image
Article featured image

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως πέραν της τιμής του, που θα αγγίζει τα 60 ευρώ, δεν είχε ανακοινωθεί οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό της νέας βελτιωμένης έκδοσης. Μέχρι πριν λίγες ώρες, όπου η ιστοσελίδα mashable δημοσίευσε κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του 3310.

Η νέα βελτιωμένη έκδοση λοιπόν, θα διατηρήσει από τα παλιά την ανθεκτικότητα της και την μεγάλης διάρκεια μπαταρία της, θα μοιάζει εξωτερικά με την αρχική του έκδοση, μόνο που θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ. Ακόμη μια διαφορά θα είναι ότι η οθόνη του νέου 3310, θα είναι πιο μεγάλη και φυσικά έγχρωμη, ενώ και τα πλήκτρα θα έχουν μερικές τροποποιήσεις.

 



*Πιθανή εκδοχή για το πώς θα μοιάζει η επανέκδοση του 3310



Το νέο 3310, θα μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα funky χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο και πράσινο και θα ανήκει στην κατηγορία των feature phone και των όχι smartphone, κάτι που σημαίνει πως οι δυνατότητες πλοήγησης στο ίντερνετ θα είναι περιορισμένες, και ούτε λογισμικό android. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ