Παράδοση 4731,89 ευρώ στο Παιδοογκολογικό του Μακάριου Νοσοκομείου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, μεταξύ αντιπροσωπείας του Παγκύπριου Κινήματος των ΕΔΟΝόπουλων, μαζί με τον Γ.Γ. της ΕΔΟΝ Χρίστο Χριστόφια και της διεύθυνσης του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, με σκοπό να παραδοθεί το χρηματικό ποσό  που συγκεντρώθηκε κατά την εκστρατεία του Παγκύπριου Κινήματος ΕΔΟΝόπουλων «Κάλαντα Αλληλεγγύης 2017».

 


Εκ μέρους του Μακάριου Νοσοκομείου στη συνάντηση παρέστησαν οι Δρ. Χριστόδουλος Καϊσής Διευθυντής του Νοσοκομείου και Δρ. Λοΐζος Λοΐζου Διευθυντής της Παιδογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εκστρατείας που ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2016 με στόχο την οικονομική ενίσχυση της Παιδογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ,  συμβάλλοντας έτσι και εμείς με αυτό τον τρόπο στο εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελεί. Στα πλαίσια της εκστρατείας «Κάλαντα Αλληλεγγύης 2017», πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο και η συνεισφορά του κόσμου ήταν συγκινητική.

«Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών αποτελούσε και αποτελεί για εμάς ξεκάθαρο και διαχρονικό στόχο και γι αυτό θα συνεχίσουμε μέσα από την ολόχρονη δράση μας να διεκδικούμε και να παλεύουμε». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ