Οι φημισμένες εκδόσεις Taschen, στα ράφια του Home & Deco

Το Home & Deco, μονίμως εμπνευσμένο και προσανατολισμένο στην κουλτούρα του ευ ζην, φιλοξενεί από αυτό το μήνα, στους ατμοσφαιρικά διαμορφωμένους του χώρους, το πιο ανατρεπτικό και πρωτοποριακό όνομα στις εκδόσεις. 


Article featured image
Article featured image

Ντιζάιν, ταξίδια, κινηματογράφος, τέχνη, έρωτας. Όλα αυτά που, μεταξύ άλλων, θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την φιλοσοφική προσέγγιση των καταστημάτων Home & Deco, ζωντανεύουν μέσα απ’ τις ιλουστρασιόν σελίδες καλαίσθητων εκδόσεων.



Οι εκδόσεις Taschen, ένα απ’ τα πιο αναγνωρίσιμα και αισθητικά άρτια ονόματα στον χώρο του βιβλίου, βρίσκουν την θέση τους στα καταστήματα Home & Deco. Επιμελώς διαλεγμένοι τίτλοι του διεθνώς φημισμένου εκδοτικού οίκου, με θεματικές που αφορούν μεταξύ άλλων στην τέχνη, την φωτογραφία, τον κινηματογράφο, την μόδα, την Ιστορία και κατ’ επέκταση όλα αυτά που συνθέτουν την αισθητική κουλτούρα ως βιωματική εμπειρία.

Με συνεχή στόχο τον επαναπροσδιορισμό της κομψότητας και με μόνιμο οδηγό την ποιότητα και τη καλαισθησία, το Home & Deco καλωσορίζει τον συναρπαστικό κόσμο των εκδόσεων Taschen στους χώρους του με ένα θεματικό event στο κατάστημά του στην Λευκωσία.

*Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο κατάστημα Home & Deco της Λεωφόρου Ακροπόλεως 11, θα ηχούν μελωδίες εμπνευσμένες απ’ το βιβλίο «Film Noir 100 best movies», υπό την συνοδεία κρασιού και τυριών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ