Εσύ πόσο μακριά θα έφτανες για χάρη της δουλειάς σου; [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ρεζά Ασλάν πάντως φαίνεται πώς είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα.

 


Το απέδειξε μάλιστα, όταν για τις ανάγκες της εκπομπής που παρουσιάζει στο CNN Believer, ο δημοσιογράφος δοκίμασε ανθρώπινο μυαλό. Και ναι είναι τόσο αηδιαστικό όσο ακούγεται.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην Ινδία, ανάμεσα σε μια Ινδουιστική Σέχτα Κανιβάλων παρουσιάζοντας τα τελετουργικά τους. Μια ιδιαίτερη διαδικασία που μεταξύ άλλων όμως περιελάβανε και food tasting ανθρώπινου μυαλού και λοιπών ανθρώπινων υγρών.

Ο ίδιος αναγκασμένος να συμμετέχει στα τελετουργικά της Σέχτας, δοκιμάζει αρχικά ανθρώπινο μυαλό και έπειτα πίνει ένα αλκοολούχο υγρό από ανθρώπινο κρανίο. Υπάρχουν όμως και χειρότερα, αφού ο αρχηγός της Σέχτα συνεχίζει τρώγοντας τα κόπρανα του, τα οποία στην πορεία πετάει στον δημοσιογράφο.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την προβολή του επεισοδίου, ξέσπασαν αλυσιδωτές αντιδράσεις, με ομάδες ινδουιστών να αντιδρούν ξεκαθαρίζοντας πώς η συγκεκριμένη Σέχτα δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο του ινδουισμού, εκφράζοντας μάλιστα ανησυχίες προς το CNN το οποίο δημιουργεί στερεότυπα και προκαταλήψεις για συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. 

 


Σχετικα

Σπουδαία τα ΧΑΧΑΝΑ της Τρίτης

Δύο σημαντικές περιοδικές εκθέσεις για τη γεωλογία και τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γενέθλια

Στην Κόκκινη Λίμνη τα 3 πτώματα;

Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, μαζευόμαστε έξω από το Προεδρικό για τις γυναίκες που δεν έψαξε ποτέ κανείς

Είναι ο Κλέων Αλεξάνδρου ο πιο δεινός καρναβαλιστής της Λεμεσού;