Η DHL Κύπρου διεκπεραίωσε τις ανάγκες του Logicom Cyprus Marathon

Η καθιερωμένη διοργάνωση του Logicom Cyprus Marathon πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Μαρτίου, με την υποστήριξη της DHL Express Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρία διεκπεραίωσε  όλες τις ανάγκες logistics της διοργάνωσης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή της.

Με θέα τη θάλασσα και το ιστορικό σκηνικό της Πάφου, 2,000 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό έλαβαν μέρος σε μια εξαιρετικά οργανωμένη αθλητική εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας.

Ως επίσημος Logistics Partner της εκδήλωσης, η DHL Express Κύπρου, με το διεθνές της δίκτυο που συνδέει περισσότερες από 226 χώρες σε όλο τον κόσμο, προσέφερε πόρους και υπηρεσίες μεταφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία όχι μόνο μετέφερε 2,000 τεχνικά μπλουζάκια από τη Σερβία και τον εξοπλισμό χρονομέτρησης από το Άμστερνταμ, αλλά έδωσε δυναμικά το παρόν της και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ήταν υπεύθυνο για τη συγκέντρωση και διανομή των τσαντών των Μαραθωνοδρόμων που είχαν τερματίσει, ενώ έχει αναλάβει επίσης και την παράδοση των διπλωμάτων εκτός Κύπρου.

Ο Γενικός Διευθυντής της DHL Κύπρου, Βαλεντίνος Πιριπίτσης, δήλωσε σχετικά: «Η DHL Express Κύπρου στηρίζει διαχρονικά τα αθλητικά δρώμενα του νησιού και είναι με ιδιαίτερη μας χαρά που συμβάλαμε στη διεξαγωγή μιας τέτοιας σημαντικής και μεγάλης διοργάνωσης. Ο Logicom Marathon κατάφερε να κινητοποιήσει 2,000 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά προσέφερε παράλληλα μεγάλη προβολή και ορατότητα στο νησί μας. Εμείς πάντα θα υποστηρίζουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες προσφέρουν στον αθλητισμό και ενισχύουν την τοπική ανάπτυξη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ