Τον Απρίλη στη Λεμεσό θα γίνει της μπάντας

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στη Λεμεσό, ο (πολύ) δημοφιλής διαγωνισμός συγκροτημάτων «Review the Music».

 


Article featured image
Article featured image

Η σκηνή του Κύκλος Μουσική θα ανοίξει για να υποδεχτεί και φέτος αξιόλογα συγκροτήματα από όλη την Κύπρο, τα οποία θα διαγωνιστούν για τα βραβεία του διαγωνισμού.

Το κάθε διαγωνιζόμενο συγκρότημα θα παρουσιάσει τρία τραγούδια/κομμάτια δικής του επιλογής – διάρκειας όχι περισσότερο από 4 λεπτά το κάθε ένα. Η ημερομηνία μέχρι και την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις αιτήσεις τους έχει οριστεί ως η 13η Απριλίου 2017 και ώρα 18:00, με τις ηλικίες των μελών του κάθε διαγωνιζόμενου συγκροτήματος να πρέπει να είναι μεταξύ 15 και 22 ετών.

Ο διαγωνισμός συγκροτημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στη μουσική σκηνή «Κύκλος Μουσική» στη Λεμεσό ώρα 20:30 μ.μ.

 

Τρόπος υποβολής αιτήσεων:

Με αποστολή e-mail στο apply (AT)reviewthemusic.com

 

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Τα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται στο email είναι:

1. Όνομα Συγκροτήματος

2. Ονόματα, ηλικίες και μουσικό όργανο του κάθε μέλους του συγκροτήματος (είναι πιθανόν να ζητηθούν ταυτότητες από τους διοργανωτές)

3. Λίστα με τα τραγούδια που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και τηλεφωνικώς στο 7008 8007 για την περίπτωση υποβολής συμμετοχής τους με άλλο τρόπο.

 

Για σκοπούς διασφάλισης επιπέδου του διαγωνισμού, τα υποψήφια συγκροτήματα θα πρέπει να παρουσιάσουν μικρό  δείγμα/demo της δουλειάς τους (video ή audio). Το demo δεν είναι αναγκαίο να είναι επαγγελματικής ποιότητας ηχογράφηση ή βιντεογράφηση και μπορεί να αποσταλεί απλά ο YouTube σύνδεσμος (link) ή audio κομμάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές.



Η εξαγωγή των αποτελεσμάτων θα είναι συνδυασμός ψηφοφορίας κοινού (μέσω εισιτηρίων) και κριτικής επιτροπής τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τη μέρα του διαγωνισμού. Η βαρύτητα της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας του κοινού θα είναι 60%-40% αντίστοιχα.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο τη βραδιά του διαγωνισμού αλλά οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν πιο νωρίς σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Βραβείο: Το συγκρότημα που θα πάρει την πρώτη θέση θα λάβει το χρηματικό ποσό των €300 και θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο ΡΟΚ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017 που διοργανώνει το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6.  Το πρώτο βραβείο είναι χορηγία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.



*Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που ο αριθμός των έγκυρων συμμετοχών ξεπερνάει τις τέσσερις (4).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ