Της φυλακής τα σίδερα (δεν) είναι για τον… Αρτέμη Σώρρα

Επίσης εύστοχο θα μπορούσε να θεωρηθεί και το «Μην αντιστέκεσαι» του Σάκη Ρουβά ή το «Παραδόσου λοιπόν» του Πασχάλη. Εντούτοις κανένα από τα δύο άσματα δεν φαίνεται να αγαπά ο γνωστός σωτήρας Ελλάδας και Κύπρου, πολυεκατομμυριούχος (;) Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας, κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να δώσει το παρών του διαδικτυακά, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης, ότι δεν παραδίδεται στις Αρχές.

Για την ιστορία, αν δεν έχετε παρακολουθήσει το τι διαδραματίστηκε τις τελευταίες δύο ημέρες, από την Παρασκευή 17/3 το μεσημέρι, οι Ελληνικές Αρχές, ψάχνουν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και σε πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, από το Τριμελές Εφετείο Πάτρας.

Συγκεκριμένα εις βάρος τους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πώς ελλαδικά δημοσιεύματα γράφουν πώς η γυναίκα του Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ενώ ήταν παρούσα στο δικαστήριο, αφού ήλπιζε πώς θα έπαιρνε αναβολή η υπόθεση, όταν κατάλαβε πώς θα εκδικαζόταν, εξαφανίστηκε.

Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού τους, ανεπιτυχώς παρόλα αυτά αφού οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό τους, απέβησαν άκαρπες.

Και όσο η αστυνομία των ψάχνει, αυτός αποφασίζει λίγο μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης του, να φτιάξει ένα βίντεο και να το ανεβάσει διαδικτυακά, στο οποίο μιλάει για την καταδίκη του, για το γεγονός ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και τέλος για την μάχη που θα δώσει μέχρι τέλους, για δικαίωση. Παράλληλα καλεί τους οπαδούς του να αναλάβουν δράση και να μην κάνουν πίσω.



Απολαύστε υπεύθυνα!



 

*Με πληροφορίες από τη LIFO

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ