Ο Ορφέας Περίδης μαζί με τη Λιζέτα Καλημέρη στο Θέατρο Ριάλτο

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται και φέτος.

 


Article featured image
Article featured image

Παρουσιάζουν τραγούδια που αφορούν στη ξεχωριστή προσωπική τους πορεία, αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο, το οποίο περιλαμβάνει τόσο το έντεχνο όσο και το λαϊκό τραγούδι.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με τη γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το 'βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Την Κυριακή, 2 Απριλίου και ώρα 2.30 στο Θέατρο Ριάλτο.

Διάρκεια: 120’

Χορηγοί Επικοινωνίας: Time Out, Ράδιο Πρώτο

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 20 / 16

E-ticket: www.rialto.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μικροπλαστικά εντοπίστηκαν ακόμη και σε επιζώντες εμφράγματος

Article featured image

Ήξερες ότι κάποτε η Boeing έφτιαχνε έπιπλα;

Article featured image

Ένα παράσιτο προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους