«Πέθανε στα 101 του χρόνια ο Rockefeller μετά την 6η μεταμόσχευση καρδιάς»

Αν δεν έχεις ενημερωθεί ακόμη, ήρθε η στιγμή να μάθεις πώς ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός τραπεζίτης David Rockefeller, μας άφησε πολλούς χρόνους (101 συγκεκριμένα) και έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Μόνο που η είδηση ότι έφυγε μετά την 6η μεταμόσχευση καρδιάς, όπως μπορείς να αντιληφθείς είναι ψέμα. 

O γνωστός πολυεκατομμυριούχος, πέθανε ήσυχα την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του στην περιοχή Pocantico Hills, της Νέας Υόρκης, αφήνοντας στα 6 παιδιά του περιουσία μεγαλύτερη των 3 δισεκατ. δολαρίων. Έχοντας το προσωνύμιο «Πατριάρχης» της οικονομίας, δεν ήταν λίγες οι φορές που πολλές χώρες τον υποδέχονταν με τιμές αρχηγού κράτους, αφού η συμμετοχή του σε διάφορα παγκόσμια οικονομικά φόρουμ, αλλά και η τεράστια επιρροή του στις οικονομικές εξελίξεις το καθιστούσαν ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στον δυτικό κόσμο.

Επειδή όμως ο Rockefeller δεν ήταν μόνο ένας πολύ πλούσιος άντρας με τεράστια επιρροή, αλλά πολύ περισσότερα, πιο υπόγεια, οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς, του χρέωναν διάφορα, άλλα εξωφρενικά, άλλα όχι και τόσο.

Μια από τις πιο εξόφθαλμες περιπτώσεις hoax είδησης που αφορούσε τον μακαρίτη, ήταν ελληνική και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να την διαβάσουμε.



Ούτε μια ,ούτε δύο ,αλλά έξι φορές άλλαξε καρδιά ο μεγιστάνας του πλούτου της δυναστείας των Ροκφέλερ ,ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Ο πολυδισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ υπεβλήθη για έκτη(!) φορά σε μεταμόσχευση καρδιάς σε ηλικία 99 ετών.

Η εγχείριση πέτυχε πάλι,αυτό έλειπε να μην πετύχει,τόσα λεφτά έριξε. Και μην φανταστείτε ότι έγινε σε κανένα νοσοκομείο.Στο σπίτι του έγινε η εγχείριση .Ναι στο σπίτι του,στην κύρια κατοικία του (απ’τις πολλές) στο Ποκαντίκο Χιλς στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την επέμβαση στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να φτάσει τα 200 (!)

 



Τελικά έπεσαν έξω, μόλις 99 χρόνια...

Η πιο πάνω fake «είδηση» ξεγέλασε για ακόμη μια φορά διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες, αναπαράγοντας το γεγονός ως πραγματικό, με τους αναγνώστες να παίρνουν θέση και να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του αδικοχαμένου(;). Την hoax είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Ελληνικά Hoax», με την ευχή να μάθουμε όλοι επιτέλους να φιλτράρουμε όσα διαβάζουμε λίγο καλύτερα, πριν τα αφομοιώσουμε. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ