Μια αλλιώτικη συναυλία αφιερωμένη στη γυναίκα

Η Δικοινοτική Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, για ακόμη μια βραδιά γεμάτη μουσική αλλά και άρωμα γυναίκας.

 


Article featured image
Article featured image

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές της ορχήστρας, Νάταλη Νεοφύτου και Nihat Agdac, και οι υπόλοιποι συντελεστές, δίνουν ραντεβού με το κοινό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 19:00 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, σε μια βραδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μετά την άκρως επιτυχημένη επίσημη πρώτη της ορχήστρας, οι 26 Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι μουσικοί της ετοιμάζονται να πάρουν ξανά τις θέσεις τους στη σκηνή, για μια ακόμη συναυλία.

Τα πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κλασικά αριστουργήματα όπως η 41η Συμφωνία του Mozart “Jupiter”, Elgar Serenade for Strings σε E minor και αρμένικα τραγούδια και χοροί του Komitas. Ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά η ορχήστρα ενώνει τις δυνάμεις της με τις οργανώσεις ΣHΔHΚΕΚ και BES, με τις οποίες συνδιοργανώνουν την εκδήλωση.

Στόχος της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Κύπρου είναι όπως πάντα να παράγει υψηλού επιπέδου μουσική. Έτσι με όπλο το ταλέντο και την αγάπη τους για τη μουσική, οι συντελεστές σκοπεύουν να ταξιδέψουν το κοινό με τις μελωδίες τους, προωθώντας την ίδια στιγμή το μήνυμα για ειρήνη στην Κύπρο, μέσα από τη μουσική και τον πολιτισμό.

Εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 10 ευρώ στο Θέατρο Παλλάς και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα 22410181 ή 97804219. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Κύπρου www.cychamber.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ