Από τους δρόμους τα «στυλλούθκια» της Λεμεσού, ανέβηκαν στις αποβάθρες

Μάλλον το έχει η μοίρα της Λεμεσού να γεμίζει με «στυλλούθκια» και «παλλούτζια», όποιο δήμαρχο και να εκλέξει.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά είχαμε τα περιβόητα «στυλλούθκια» που κοσμούσαν σχεδόν όλα τα πεζοδρόμια του κέντρου της πόλης, για πρακτικούς λόγους βέβαια αφού έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιμετωπιστεί η παράνομη στάθμευση, ακόμα και σε πολύ στενά δρομάκια της πόλης – παρά τις καλές προθέσεις όμως το αποτέλεσμα ήταν όντως αντιαισθητικό.

Μια συνήθεια που φαίνεται να έχει συνέχεια, παρόλη την αλλαγή δημάρχου. Μόνο που αυτή τη φορά όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, το lemesos.me τα «παλλούτζια» χόντρυναν και μεταφέρθηκαν από τους δρόμους στις αποβάθρες (κεντρική φώτο). Οι τεράστιοι κορμοί που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της μεγάλης αποβάθρας της πόλης, στην περιοχή της επίχωσης, προκάλεσαν αντιδράσεις με πολίτες να ζητούν εξηγήσεις από το κ. Νικολαΐδη γι’ αυτήν την αψυχολόγητη –όπως την χαρακτήρισαν απόφαση.

Η απάντηση ήρθε από την Δημοτική Γραμματέα κα Γιωργούλλα Λεωνίδα, η οποία με παρέμβαση της στο «Κανάλι 6», διευκρίνισε ότι ο λόγος που τοποθετήθηκαν εκεί οι κορμοί είναι για να μην ανεβαίνουν πάνω αυτοκίνητα και να σταθμεύουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ