Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δίνει στέγη στο Σύνδεσμο «ΕΥ-ΖΩ»

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, δίνει στέγη στο Σύνδεσμο Ενηλίκων Ασθενών και Φίλων με Νευρολογικές Παθήσεις «ΕΥ-ΖΩ». Το «ΕΥ-ΖΩ» παρέχει συμβουλές για τη φροντίδα των ασθενών και υποστηρίζει την αποκατάστασή τους.

 


Article featured image
Article featured image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ;



Μία από τις δράσεις είναι η συλλογή πλαστικών πωμάτων. Τα πλαστικά πώματα συγκεντρώνονται και ανακυκλώνονται και τα έσοδα από την ανακύκλωση τους μετατρέπονται σε αναπηρικά καροτσάκια και άλλο ιατρικό εξοπλισμό για άτομα με Νευρολογικές παθήσεις.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Συνδέσμου «ΕΥ-ΖΩ» με τα πώματα αγάπης:

• Με την παροχή υλικό-τεχνικής υποδομής στο «ΕΥ-ΖΩ».

• Ενθαρρύνοντας τους φοιτητές του να γίνουν μέλη του «ΕΥ-ΖΩ» και να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων του «ΕΥ-ΖΩ».

• Υποστηρίζοντας διοικητικά και οργανωτικά την όμορφη προσπάθεια του «ΕΥ-ΖΩ».

• Αναπτύσσοντας καινοτόμες ιδέες και προγράμματα για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του «ΕΥ-ΖΩ» και μεγιστοποίηση των προσπαθειών για συγκέντρωση πωμάτων αγάπης.

 



Περισσότερες δράσεις και ενέργειες θα ανακοινωθούν στην πορεία. Ήδη τα πρώτα αναπηρικά καροτσάκια βρήκαν στέγη στους φιλόξενους χώρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, εν αναμονή της ζήτησής τους από δικαιούχους ασθενείς με Νευρολογικές παθήσεις. Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus θεωρεί εκ των ων ουκ άνευ την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Για αυτό μέσα από αυτή τη συνεργασία δίνει ένα διπλό μήνυμα: αγάπη για τον άνθρωπο και αγάπη για το περιβάλλον! Ανακυκλώνουμε όλοι πλαστικά πώματα και βοηθούμε συνανθρώπους μας με Νευρολογικές Παθήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ