Το «X Factor» στην Κύπρο, για να βρει την επόμενη φωνή που θα ξεχωρίσει

Αν δήλωσες συμμετοχή, θα το γνωρίζεις ήδη, αν πάλι όχι τότε μάθε πώς ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα των auditions για το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως το «The X Factor 2».

 


Article featured image
Article featured image

Με πρώτο σταθμό το νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο, η ομάδα του μεγαλύτερου talent show στον πλανήτη, ήρθε για να γνωρίσει από κοντά τους υποψήφιους και να ανακαλύψει ανάμεσα τους το επόμενο μουσικό αστέρι που μπορεί να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Τα μουσικά ταλέντα από Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό βάζουν τα δυνατά τους για να περάσουν στην επόμενη φάση. Την αγωνία, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των υποψηφίων στις οντισιόν έχει αναλάβει και αυτή τη χρονιά η Ευαγγελία Αραβανή.

Μετά την Κύπρο, το «The X Factor 2» θα συνεχίσει να αναζητά το επόμενο μουσικό ταλέντο στη Θεσσαλονίκη. Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα του talent show θα βρεθεί στην ελληνική συμπρωτεύουσα, για να γνωρίσει από κοντά τους συμμετέχοντες απ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Η Ευαγγελία Αραβανή θα βρίσκεται και πάλι κοντά τους για να μας μεταφέρει το κλίμα από τα backstage, ενώ θα ξεκλέψει και λίγο χρόνο για να μας ξεναγήσει στην πανέμορφη νύμφη του Θερμαϊκού.

Το «The X Factor 2» έρχεται τον ερχόμενο μήνα στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ,  πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ