Το «Survivor» εμπνέει και την Αστυνομία Κύπρου

Κατά καιρούς η Αστυνομία Κύπρου μάς έχει απασχολήσει με τους πρωτότυπους τρόπους που εφευρίσκει, για να προωθήσει στο κοινό τις διάφορες εκστρατείες της.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή τη φορά, επηρεασμένη από τη δημοφιλία του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor, ετοίμασε τη νέα της καμπάνια με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόσουν ενόψει των διακοπών του Πάσχα, για να μην βρεθούν με άδειο σπίτι.

Όπως και στις προηγούμενες προειδοποιήσεις της, ζητά από το κοινό να μην ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα ευαίσθητες πληροφορίες οι οποίες θα προδίδουν την απουσία του από το σπίτι.

  

 

 

 

 

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτησηΕνόψει των εορτών του Πάσχα, έστω και αν η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση, σας υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά, ότι όλοι μας θα πρέπει να λαμβάνουμε επιπρόσθετα μέτρα για προστασία της περιουσίας μας από διαρρήξεις και κλοπές. 

Μην ανακοινώνετε σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Twitter κλπ, τις επερχόμενες διακοπές σας. Ενημερώστε για την απουσία σας μόνο πρόσωπα που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας. Επίσης μην αναρτάτε φωτογραφίες με επισήμανση της τοποθεσίας που βρίσκεστε, γιατί δεν ξέρετε ποιος παρακολουθεί ή μπορεί να το μάθει και τι μπορεί να σχεδιάζει να κάνει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ