Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το "Star Wars: The Last Jedi"

Το πρώτο τρέιλερ για το "Star Wars: The Last Jedi" (το Επεισόδιο 8) δόθηκε στη δημοσιότητα, με αφορμή το Star Wars Celebration στο Ορλάντο.


Article featured image
Article featured image

Το τρέιλερ δίνει έμφαση στον Λουκ Σκαϊγουόκερ και τη Ρέι, οι οποίοι βρίσκονται στο νησί που έχει καταφύγει ο Λουκ. Ο Λουκ (Μαρκ Χάμιλ) μοιάζει να καθοδηγεί τη Ρέι για το πώς να χρησιμοποιεί τη Δύναμη, αν και ο ίδιος δεν φαίνεται να την αποδέχεται πλήρως. Μεταξύ άλλων βλέπουμε ένα κτίριο να καίγεται και τον Λουκ με τον R2-D2 να παρακολουθούν (εκτιμάται ότι πρόκειται για τον ναό των Τζεντάι που κατέστρεψε ο Κάιλο Ρεν), ένα σκάφος των επαναστατών να έχει δεχθεί επίθεση και τον Πο Ντάμερον να βλέπει το X-wing του να καταστρέφεται, καθώς και τον Κάιλο Ρεν χωρίς μάσκα πλέον (τη μάσκα τη βλέπουμε κατεστραμμένη). 

Το γεγονός ότι η Λέια της Κάρι Φίσερ παίζει σημαντικό ρόλο στο The Last Jedi επιβεβαιώνεται και από το τρέιλερ. Τη βλέπουμε γυρισμένη πλάτη, με νέα κόμμωση, πιθανώς να ηγείται της αντίστασης. Η Κάθλιν Κένεντι δήλωσε σε συνέντευξή της στο ABC ότι δεν θα δούμε την Κάρι Φίσερ στο Επεισόδιο IX, αντίθετα από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι η παραγωγή μπορεί να χρησιμοποιούσε παλαιότερες εικόνες της για να την φέρει και πάλι στη ζωή.Στο τέλος του τρέιλερ ακούμε τον Λουκ να λέει: «Ξέρω μόνο μια αλήθεια, ότι έχει έρθει η ώρα για το τέλος των Τζεντάι».Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε και η πρώτη αφίσα που δείχνει τον Λουκ και τον Κάιλο σε κόκκινο φόντο και στη μέση την Ρέι με το lightsaber της.ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ