Η Cablenet σού προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της για 15 ημέρες

«Όταν κάτι σου ταιριάζει φαίνεται στη δοκιμή», με αυτό το σλόγκαν η εταιρεία Cablenet καλεί τον κόσμο ζήσει τη μωβ εμπειρία, χωρίς κανένα κόστος για 2 εβδομάδες.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο πρόγραμμα «FREE TRIAL για 15 μέρες» από την Cablenet, δίνει τη δυνατότητα σε νέους πιθανούς πελάτες να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν μέσα από μια δεκαπενθήμερη μωβ εμπειρία στο πακέτο 2play Start 50M συμπεριλαμβανομένου και της επιπρόσθετης υπηρεσίας τηλεόρασης «Family TV add on” με 70 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο, με 24 από αυτά να είναι σε υψηλή ευκρίνεια!

Μια μοναδική μωβ εμπειρία, που αξίζει να δοκιμαστεί χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς να χρειάζεται οποιοσδήποτε  τερματισμός συνδρομής από υφιστάμενο παροχέα!

Με ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και 150M σε οικιακά πακέτα, με δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet, με χαμηλότερα τέλη σε τοπικές και διεθνείς κλήσεις, ΚΑΙ μέχρι 88 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο και τα 40 από αυτά σε HD, η Cablenet θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μοναδική μωβ εμπειρία!

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ