Πώς θα υποδεχτούν οι «Διάσημοι» τους αντιπάλους τους μετά το πάρτι;

Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor «Μαχητές» και «Διάσημοι», αφού απόψε θα γίνει η ένωσή τους με ένα μεγάλο πάρτι. 

 


Article featured image
Article featured image

Όλοι οι παίκτες φορούν τα καλά τους και διασκεδάζουν σε μια γιορτή που θα έχει απ’ όλα: φαγητό, ποτό, μουσική και αρκετά… πηγαδάκια!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης με το ποσοστό να φτάνει το 53,7% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Στο χθεσινό αγώνα του Survivor «Μαχητές» και «Διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού με τους πρώτους να τα καταφέρνουν με σκορ 10-6. Το βράδυ οι παίκτες στο «Συμβούλιο του Νησιού» διασκέδασαν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ερωτήσεων με τη Σάρα Εσκενάζη να αναδεικνύεται νικήτρια και να κερδίζει το έπαθλο που ήταν διπλή μερίδα φαγητού.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως μετά την αποψινή νύχτα;

Πώς θα υποδεχτούν οι «Διάσημοι» τους αντιπάλους τους;

Θα καταφέρουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα τους παραλία; Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει ζήσει και με τις δύο ομάδες θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο; Ποια θα είναι τα πρώτα προβλήματα που θα φέρουν σε σύγκρουση τις δύο ομάδες;

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του Survivor έρχεται απόψε στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και μια νέα περιπέτεια περιμένει τους  13 εναπομείναντες παίκτες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ