Αυτή την Παρασκευή μένουμε σπίτι και βλέπουμε «Survivor»

Τίποτα δεν σταματά τον τυφώνα «Survivor», αφού αυτή την εβδομάδα έρχονται δύο νέα έκτακτα επεισόδια του αγαπημένου παιχνιδιού επιβίωσης.

 


Σήμερα και αύριο, στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ στις 21:00 το βράδυ, οι δύο ομάδες συνεχίζουν τη συμβίωσή τους στην κοινή παραλία. «Διάσημοι» και «Μαχητές» καταφέρνουν και επιβιώνουν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου και παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσο περνά ο καιρός τόσο μεγαλώνει το πάθος τους και η επιθυμία τους να παραμείνουν στον παιχνίδι.

Σε αγώνα ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor». Η αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είχε φτάσει στα ύψη και η τηλεθέαση χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 56,1%, ενώ έφτασε έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 142,000 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ανά τέταρτο στοιχεία στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφτασε το εκπληκτικό 85,3%!

Νωρίτερα, στην παραλία των παικτών η Λάουρα και η Ευριδίκη έδειχναν ν’ απολαμβάνουν την παρέα των «Μαχητών», γεγονός που ενόχλησε κάποιους…  «Διάσημους». Από την άλλη, ο Τσανγκ κατασκεύασε μια κούνια την οποία χάρηκαν οι περισσότεροι.

Στην παραλία, οι παίκτες των δύο ομάδων δείχνουν πως έχουν όλη την καλή διάθεση και θέληση να συνυπάρξουν. Το σκηνικό βέβαια αυτό αλλάζει όταν μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί γίνονται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί αφού τα έπαθλα είναι σημαντικά και όλοι θέλουν να τα κατακτήσουν.

Δύο νέα επεισόδια του «Survivor» έρχονται. Συντονιστείτε στο ΣΙΓΜΑ απόψε στις 21:00 και αύριο Παρασκευή την ίδια ώρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ