Την Κυριακή το επεισόδιο του Survivor θα είναι άκρως ανατρεπτικό

«Μαχητές» και «Διάσημοι» καλούνται να δώσουν μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ειδικά μάλιστα για τους «Μαχητές» τα πράγματα έχουν στενέψει αφού αγωνιστικά έχουν μείνει έξι παίκτες ενώ στους «Διάσημους» εννέα.

 


Οι εντάσεις δεν λείπουν ειδικά στην παραλία των «Διασήμων» με τη συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους «Διάσημους»; Θα καταφέρουν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την ασυλία;  Οι «Μαχητές» θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο παίκτη; Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους; Και τελικά ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού;

Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες.

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του «Survivor», στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, την Κυριακή στις 21:15 με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να διαγωνίζονται για την ασυλία.

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen