Την Κυριακή το επεισόδιο του Survivor θα είναι άκρως ανατρεπτικό

«Μαχητές» και «Διάσημοι» καλούνται να δώσουν μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ειδικά μάλιστα για τους «Μαχητές» τα πράγματα έχουν στενέψει αφού αγωνιστικά έχουν μείνει έξι παίκτες ενώ στους «Διάσημους» εννέα.

 


Article featured image
Article featured image

Οι εντάσεις δεν λείπουν ειδικά στην παραλία των «Διασήμων» με τη συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους «Διάσημους»; Θα καταφέρουν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την ασυλία;  Οι «Μαχητές» θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο παίκτη; Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους; Και τελικά ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού;

Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες.

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του «Survivor», στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, την Κυριακή στις 21:15 με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να διαγωνίζονται για την ασυλία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ