Ένας μαραθώνιος χορού στο «The Mall of Cyprus»

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι λάτρεις του χορού χόρεψαν στους ρυθμούς του απόλυτου διασκεδαστικού παιχνιδιού Just Dance, με την Ιωάννα Λαμπροπούλου ως παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

 


Article featured image
Article featured image

Το Dance Marathon, το οποίο συνδιοργάνωσαν το The Mall of Cyprus και η G3 Great Games -αντιπρόσωπος του παιχνιδιού Just Dance- ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 30 Απριλίου, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, με την υποστήριξη της Green Cola.  

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι σχολές χορού Creativity Dance Studio, Kalla Dancing Studio, True Enforces of Advanced Movement και Just Dance by Anastasia Hadjiefrem, χαρίζοντας στους θεατές ένα όμορφο χορευτικό απόγευμα.

Έπειτα από τέσσερις ώρες ατέλειωτου χορού, το The Mall of Cyprus και η G3 Great Games πρόσφεραν συνολικά 2,000 ευρώ στον ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «Hope For Children» CRC Policy Center, που προστατεύει και προωθεί τα δικαιώματα των παιδιών στην Κύπρο.

 



Στόχος του Dance Marathon δεν είναι μόνο για να αναδείξει την τέχνη του χορού, αλλά και να προωθήσει τον πιο υγιή τρόπο ζωής, καθώς και να φέρει κοντά όλους όσους αγαπούν τον χορό.

 



Το Just Dance 2017 είναι η τελευταία κυκλοφορία του πιο επιτυχημένου music video game franchise της Ubisoft. Διατίθεται σε όλες τις κονσόλες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου και του Nintendo Switch ™, και οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τα smartphones τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Just Dance Controller.

 



 

*Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ