Ούτε απόψε θα είναι ήρεμα τα πράγματα στο «Survivor» [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι εντάσεις που κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», μετά την νίκη των Μαχητών και τα όσα προηγήθηκαν, φαίνεται να μην έχουν κοπάσει ακόμη, αφού και το teaser του σημερινού επεισοδίου προμηνύει πολλές φουρτούνες και λογομαχίες και στο νησί, αλλά και αργότερα στο Συμβούλιο.

 


Article featured image
Article featured image

Απόψε οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Οι «Διάσημοι» δεν έχουν περιθώρια ήττας, αφού αν χάσουν θα μείνουν με τέσσερις παίκτες  έναντι έξι των «Μαχητών». Με έντονο πείσμα οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα προκειμένου να κερδίσουν.

Πώς θα καταφέρουν οι δυο ομάδες να συμβιώσουν στην κοινή παραλία όταν η απόσταση που χωρίζει τις καλύβες τους είναι μόλις λίγα μέτρα; Θα μπορέσουν να φέρουν και πάλι το αρμονικό κλίμα ανάμεσά τους;

 



Ένα εκρηκτικό επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ   με ένα δυνατό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας.  

Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» έκλεισε με το γενικό ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 57,1%, ενώ στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφτασε το 83,5% στα ανά τέταρτο στοιχεία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ