11 καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα τραγουδούν φέτος στο Cyprus Pride Days 2017

Με μια μεγάλη συναυλία, με 11 καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα, ξεκινά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ Cyprus Pride Days 2017, το οποίο ξεκίνησε στις 13 Μαΐου και κορυφώνεται στις 28 Μαΐου, με την μεγάλη Πορεία Υπερηφάνειας.

 


Article featured image
Article featured image

Το «The Concert! # Speak Love» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 27 Μαΐου θα φιλοξενήσει τους Φοίβο Δεληβοριά, Ευρυδίκη, Βαγγέλη Γερμανό, Ηρώ, Ρένα Μόρφη (Imam Baildi), Μάρω Μαρκέλου, Χαριτίνη, Στέφανο Γεωργιάδη, Δημήτρη Σωτηρίου, Αυγή Σταύρου και τον Dj Barçın (Radio Pangea).

Οι αγαπημένοι Κύπριοι και Έλλαδίτες καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή και ενώνουν μουσικές και δυνάμεις για ένα κόσμο όπου όλοι θα μιλάμε για όλους με αγάπη, για εξάλειψη της ρητορικής μίσους, για αποδοχή της διαφορετικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία θα περπατήσουν μαζί  μας και την Κυριακή 28 Μαΐου, στην 4η Πορεία Υπερηφάνειας που θα ξεκινήσει στις 17:00 από το Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

 

#Infos

Σάββατο 27 Μαΐου | Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας | 19:00

Είσοδος: 12 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 δωρεάν)

Προπώληση εισιτηρίων soldoutticketbox.com και από επιλεγμένα σημεία πώλησης

Στο χώρο θα υπάρχουν φαγητό και ποτά.*Το πλήρες πρόγραμμα του Cyprus Pride Days17 βρίσκεται αναρτημένο στη σχετική σελίδα της Accept, όπου μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ