Προβλήματα για τους «Μαχητές» μετά την ψηφοφορία;

Πώς θα είναι το κλίμα στην παραλία μεταξύ των παικτών των «Μαχητών»; 

 


Πώς θα αντιδράσει ο Γιάννης Σπαλιάρας που μετά τη χθεσινή ψηφοφορία αντιλαμβάνεται πως δεν είναι επιθυμητός από ολόκληρη την ομάδα του; Ποια θα είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ελισάβετ που για πολλοστή φορά βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση; Ποιες συζητήσεις θα γίνουν στην παραλία μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» σχετικά με την ψηφοφορία;

Και ποια ομάδα θα κερδίσει το λαχταριστό και πολυπόθητο έπαθλο φαγητού;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor», το οποίο διαδέχεται την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, η οποία ανέδειξε προτεινόμενους τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ.

Η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ, χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφθασε το 86.5% ενώ στις γυναίκες 18-44 το 72.7% στα ανά τέταρτο στοιχεία. Στο σύνολο του πληθυσμού το ποσοστό άγγιξε το 61.5%.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο του «Survivor» προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen