Σεξομολογήσεις #327: «Έχω πρόβλημα που είμαι 32 χρονών τζαι ακόμα ανύπαντρος;»

Article featured image
Article featured image

Καλησπέρα. Είμαι από Λευκωσία και είμαι 32 χρόνων ελεύθερος. Σπούδασα Ελλάδα και τελείωσα στα 27. Στα 28 άνοιξα δική μου δουλειά και έχει 4 χρόνια που δουλεύω και πάμε σχετικά καλά. Όλοι μου λένε 32 και είσαι ελεύθερος…; Εγώ στην ηλικία σου είχα δυο παιδιά κτλ. Απαντάω και λέω 7 χρόνια σπουδές πώς θα έκανα οικογένεια;

Βασικά είναι το όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιήσω, αλλά πιστεύω είναι και οι συγκυρίες της εποχής κτλ. Κάποτε λέω καλύτερα να μην σπούδαζα και να είχα οικογένεια. Μετά λέω χωρίς μόρφωση, ο άνθρωπος τι γίνεται στην ζωή; Κάπου χάνεσαι στα ‘γιατί’. Βλέπεις τους άλλους και λες εγώ τι σκατά κάνω. Βασικά ένας προβληματισμός, ένα γιατί. Μένεις στο άπειρο σκέφτεσαι τι πάει λάθος. Το χειρότερο όμως είναι ότι έρχονται άνθρωποι να σε κοροϊδέψουν και σου λένε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι δεν σου περνά να βρεις κοπέλα. Αυτά!

 

 

Να χέσεις τα ‘γιατί’ των ανθρώπων γιατί αν τους κρωστείς εν να σε καταβροχθίσουν! Να μην ζεις για να ικανοποιείς άλλους, αλλά εσένα. Η ζωή σου ανήκει, και την φτιάχνεις όπως εσύ θες, στα δικά σου μέτρα. Ήθελες να σπουδάσεις και το έκανες. Ήθελες να στήσεις τη δική σου δουλειά και το πέτυχες. Μπράβο σου! Όταν θα είσαι έτοιμος και για οικογένεια, σίγουρα θα βρεις και τη σύντροφο όπως την ονειρεύεσαι. Τι χολοσκάς; Να μεν ακούεις κανέναν και να μεν μαραζώνεις με τις παλαβές κοροϊδίες τους. Ναι, παλαβές! Εν μαγκιά να κάμεις οικογένεια; Τζαι ο κουτσός Μάριος κάμνει άμα θέλει. Εσύ θέλεις; Μάλλον δεν είσαι έτοιμος ακόμα ή απλά δεν βρήκες το κατάλληλο ταίρι. Λάου λάου… Εν τζαι πήραν σε τα χρόνια. Αν ήσουν γυναίκα να αγχωθείς. Λλίο το βιολογικό ρολόι, λλίον η ομορφκιά που χάνεται… αλλά σαν άντρας να μεν φοάσαι τίποτε! Δεν υπάρχει έντονο άγχος, οικογένεια κάμνεις και στα 90 σου -φτάνει το σπέρμα να είναι σε κινητικότητα!-, άρα NO WORRIES. Όλους μας, μας περνά να βρούμε ταίρι, φτάνει να το θέλουμε. Τα υπόλοιπα εν τζαι θέμα τύχης. Όσο για τα όσα λαλεί ο περίγυρος εν κουβέντες το καφενέ τζαι του κκόφι (coffee)! Να μεν τους δίνεις σημασία. Σημασία είναι εσύ και οι προσδοκίες σου αλλά και οι προτεραιότητές σου. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από σένα ποιες είναι αυτές. Κάνε αυτό που σε γεμίζει και ας σου αδειάσουν την γωνία όλοι οι κατζιάρηδες και πικρόχολοι που δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν τη ζωή σου.

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ