Η Λάρνακα του Μιχάλη Γεωργίου… είναι με μολύβι [εικόνες από την έκθεση]

Παρά το μαυρόασπρο των έργων του, αφού είναι φτιαγμένα με μολύβι, η έκθεση με τίτλο «Mολ-ήβη» του Μιχάλη Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Λάρνακα, αναμφισβήτητα πρόσθεσε χρώμα και ζωντάνια στα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης.

 


Article featured image
Article featured image

Πλήθος κόσμου έσπευσε στις Αποθήκες 79 θέλοντας να θαυμάσει τα μικρά καθημερινά πράγματα που βλέπει στην πόλη του Ζήνωνα αλλά και αρκετές χαρακτηριστικές φιγούρες της Λάρνακας, έτσι όπως τις είδε και τις αποτύπωσε με το μολύβι ο Μιχάλης Γεωργίου.

Πορτραίτα, σοκάκια, αντικείμενα αλλά και προσωπικότητες της πόλης ήταν το θέμα που είχαν οι πίνακες του Μιχάλη. Οι πλείστες ζωγραφιές ξυπνούσαν διάφορα συναισθήματα.

O Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς, προλογίζοντας και ουσιαστικά εγκαινιάζοντας την έκθεση, ανέφερε μεταξύ αστεϊσμού ότι «δεν πρόκειται περί ατομικής έκθεσης αλλά μιας ατομικής έκρηξης, καλλιτεχνικής», θέλοντας με τα λόγια του να καταδείξει το πάθος το οποίο οδήγησε τον δημιουργό να απεικονίσει την Λάρνακα σε χαρτί.

Ανάμεσα στο πλήθος που επισκέφτηκε την έκθεση ήταν η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ευανθία Σάββα, ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, δημοτικοί σύμβουλοι, οι παρουσιαστές Μάρκος Κομοδρόμος και Δήμητρα Μακρυγιάννη και διάφοροι καλλιτέχνες, ηθοποιοί κ.α.

 



Η Δήμητρα Μακρυγιάννη, ο Μιχάλης Γεωργίου και ο Μάρκος Κωμοδρόμος

 



Η Μαρία Αριστείδου

 



Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας

 



Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς και η Βουλευτής Ευανθία Σάββα

 



Ο Χρήστος Κουκκίδης

 



Ο Μιχάλης Γεωργίου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ