Στη Λάρνακα μάλλον δεν το έχουν με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

200 καταγγελίες για παραβάσεις και παρανομίες, μόλις σε μια μέρα.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα ντου της Τροχαίας στην πόλη του Ζήνωνα ήταν αρκετό για να μας αποδείξει ακόμη μια φορά ότι η οδηγική συμπεριφορά των Κυπρίων δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση.  

Στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα για την πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων την Πέμπτη 15 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, τα 18 μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που συμμετείχαν μαζί με μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λάρνακας κατήγγειλαν 200 άτομα για τροχαίες παραβάσεις.  

Συνολικά καταγράφηκαν 199 τροχαίες καταγγελίες, ενώ εκδόθηκαν 9 γραπτές παρατηρήσεις και 27 γραπτές προειδοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 139 καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 18 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 12 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 7 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ασφάλεια, 5 καταγγελίες για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς προστατευτικό κράνος και 3 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης. Επίσης, κατακρατήθηκαν πέντε σαλούν αυτοκίνητα και δύο μοτοποδήλατα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα για εκκρεμούντα εντάλματα προστίμων, συνελήφθη ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών και εντοπίστηκαν ένα κλοπιμαίο αυτοκίνητο και μία κλοπιμαία πινακίδα εγγραφής. Ακόμα, εντοπίστηκε ένα καταζητούμενο πρόσωπο, ενώ σε αυτοκίνητο εντοπίστηκαν από την Αστυνομία επιθετικά όργανα.

Και όλα αυτά, μόνο σε μια μέρα και μόνο στη Λάρνακα! 

 *Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ