Trans άτομο και ο σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους βιολογικό παιδί

Ο transgender Trystan Reese 34 ετών και ο Biff Chaplow από το Portland του Oregon, είναι ήδη γονείς δύο υιοθετημένων παιδιών, αλλά πάντα επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα δικό τους βιολογικό παιδί, όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε συνέντευξη τους στην Daily Mail.

 


Article featured image
Article featured image

Διάβασε επίσης: Ένα trans άτομο από Κύπρο απαντά σε 13 αδιάκριτες ερωτήσεις [και καταρρίπτει μύθους]



 

Οι δύο νεαροί μπαμπάδες, μίλησαν για αυτή τη μοναδική στιγμή και για το πόσο ευτυχισμένοι είναι που μετά από αρκετές δυσκολίες, σήμερα επιτέλους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Έπειτα από μια αποβολή που βίωσαν τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι θεωρούσε πως είχε χάσει την μοναδική του ευκαιρία για να γίνουν βιολογικοί γονείς.

 



Όπως αποκάλυψαν οι δύο άντρες στην Daily Mail, μετά την αποβολή σκέφτονταν να περιμένουν τουλάχιστον ένα χρόνο πριν προχωρήσουν σε νέες προσπάθειες για σύλληψη, αλλά τελικά αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε λόγος και ξεκίνησαν τις προσπάθειες μόλις ξεπέρασαν όλες τις επιπλοκές από την έναρξη και τον τερματισμό των θεραπειών με τεστοστερόνης.

Έπειτα από έξι μήνες προσπαθειών, ο Trystan ξύπνησε μια μέρα νιώθοντας ναυτίες. Έκανε αμέσως τεστ εγκυμοσύνης και διαπίστωσε αυτό που περίμενε, ότι ήταν και πάλι έγκυος.

Λόγω όμως της προηγούμενης αποβολής ο Trystan, όπως αναφέρει, είχε γίνει εμμονικός από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κύησης. Ζυγιζόταν σχεδόν με νευρωτική συχνότητα, ενώ έκανε συνεχώς τεστ εγκυμοσύνης.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο πράγμα που ανησυχούσε το ζευγάρι. Πριν από το υπερηχογράφημα των έξι εβδομάδων, οι μπαμπάδες αποφάσισαν να καλέσουν στο γραφείο του γυναικολόγου για να εξηγήσουν εκ των προτέρων την κατάσταση, και να τους ξεκαθαρίσουν ότι επρόκειτο για trans έγκυο άτομο.

 



«Μπορώ να αισθανθώ όταν κάποιος με κοιτάζει στο πρόσωπο και προσπαθεί να ανακαλύψει τα κατάλοιπα της γυναικείας μου ζωής. Ανοιγοκλείνουν λίγο τα μάτια και προσπαθούν να ‘αφαιρέσουν’ τη γενειάδα και να με φανταστούν ως γυναίκα», λέει ο Trystan. Ευτυχώς οι φόβοι τους διαψεύστηκαν, και το ζευγάρι έγινε δεχτό με ζεστασιά και κατανόηση από τους γιατρούς, οι οποίοι τους φρόντισαν και τους περιποιήθηκαν.

«Κανένας εκεί δεν έδειξε ενοχλημένος επειδή ένας τύπος με μούσι ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος και πήγε εκεί για εξέταση αίματος. Είμαι trans για μεγάλο διάστημα και γνωρίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν προκύπτουν μαγικά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ