Μητροπολίτης Kornily: Κόψτε το ξύρισμα αν δεν θέλετε να γίνετε gay

«Οι γενειάδες προστατεύουν από την ομοφυλοφιλία». 

 


Article featured image
Article featured image

Μη μου πεις ότι δεν γνώριζες αυτή την πολύ σημαντική λεπτομέρεια που σε γλυτώνει από το «θανάσιμο αμάρτημα» της ομοφυλοφιλίας; Μη σκας. Ο Μητροπολίτης Kornily της Μόσχας που ξέρει, μοιράζεται μαζί μας αυτό το μυστικό μπας και γλυτώσει οι ανθρωπότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μητροπολίτη Kornily, της Ρωσικής Χριστιανικής Εκκλησίας των Παλαιών Πιστών, το μούσι προστατεύει από το να γίνει κάποιος ομοφυλόφιλος «Οι άνδρες να σταματήσουν το ξύρισμα για να προστατευτούν από την ομοφυλοφιλία», υποστηρίζει.

Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι οι γενειάδες καθιστούν λιγότερο πιθανό, ότι ένας άνδρας θα «αλλοιωθεί» από μια ομόφυλη σχέση, σύμφωνα με τους «The Times» της Μόσχας.

«Ο Θεός μας έδωσε τους κανόνες: είναι γραμμένο, ότι ο Θεός δημιούργησε όλους τους άνδρες με γενειάδα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Χριστό ή κάποιον άγιο χωρίς μούσι. Κανείς δεν πρέπει να αντιτάσσεται στον δημιουργό του», συνέχισε ο Μητροπολίτης σε συνέντευξή του στην εθνική υπηρεσία ειδήσεων της Ρωσίας.

 



 

Και φυσικά θερμός υποστηρικτής του Μητροπολίτη, ο Βλαδίμηρος Πούτιν, ο οποίος παρόλα αυτά εμφανίζεται πάντα με κόντρα, ξυρισμένο πρόσωπο, αλλά μάλλον αυτό είναι άλλου Μητροπολίτη Ευαγγέλιο.





 

*Με πληροφορίες από avmag.gr

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ