Διεκδίκησε θέση σ’ ένα από τα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας

Ονειρεύεσαι προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές, αυτόν τον Σεπτέμβρη σε βρετανικά πανεπιστήμια και δεν έχεις εξασφαλίσει ακόμα θέση;

 


Article featured image
Article featured image

Το British Council σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σου για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, διοργανώνοντας στις 3 Ιουλίου, στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, την έκθεση Clearing Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Στην έκθεση θα έχεις την δυνατότητα να συναντηθείς με αντιπροσώπους 22 και πλέον Βρετανικών πανεπιστημίων, έχοντας έτσι την ευκαιρία και πληρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να διεκδικήσεις μια θέση σε πανεπιστήμιο της επιλογής σου.

Το πρόγραμμα του Clearing θα έχει ελεύθερη είσοδο από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00 και θα εξυπηρετεί φοιτητές που για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχουν υποβάλει αίτηση ακόμα, ή έχουν υποβάλει αίτηση αλλά απορρίψανε την θέση που τους έχει παραχωρηθεί ή υπέβαλαν κανονικά την αίτηση τους αλλά δεν έχουν λάβει οποιαδήποτε προσφορά θέσης.

Αυτοί που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο «Ετοιμαστείτε για τη φοιτητική ζωή», την ίδια μέρα [3 Ιουλίου] στις 19.00 στο Hilton Cyprus, για μία επιτυχημένη φοιτητική ζωή στη Βρετανία!

Είσοδος: €10.00

 Για περισσότερες πληροφορίες: 22585000 ή ΕΔΩ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ