Οι κυπριακές ρακέτες που κυκλοφορούν σε Miami, Μεξικό, Βενεζουέλα και Dubai

Η Ace είναι «παιδί» του Στέφανου Ιεροδιακόνου. Ένα αμάλγαμα παιδικών αναμνήσεων, ηλιόλουστων ημερών, εικόνων και αρωμάτων από τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, αναμειγμένο με λίγη Americana κουλτούρα από τις ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας και του Μαϊάμι.

 


Παρέα με φίλους του, που πίστεψαν στο όραμά του, ο Στέφανος αναπτύσσει την Αce με ραγδαίους ρυθμούς από το 2016, έχοντας ήδη καταφέρει να μπουν στην αγορά του Dubai και κλείνοντας συμφωνία με εμπορικό αντιπρόσωπο στο Miami. Στον ευφάνταστο λογαριασμό τους στο Instagram (aceplaymore) οι ρακέτες και τα καπέλα τους φιγουράρουν σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, από το Malibu μέχρι τo South Miami Beach και το Τulum στο Μεξικό και από τη Βενεζουέλα και την μαγευτική Ταϋλάνδη, μέχρι τις παραλίες του Εμιράτου του Dubai.

 

Ace beach rackets

Η Ace σήμερα κατασκευάζει δύο χειροποίητες ξυλορακέτες από συμπιεσμένο σουηδικό ξύλο και Marine κόντρα πλακέ, σε τρεις χρωματισμούς: Aqua, Coral και Ultramarine. Οι ρακέτες μοιάζουν πανομοιότυπες αλλά δεν είναι. Διαφέρουν στο βάρος, με τα 360γρ να ανταποκρίνονται στον έμπειρο παίχτη και σε ένα πιο επιθετικό παιγνίδι, ενώ τα 390γρ στον αρχάριο παίχτη και ένα πιο αμυντικό παιγνίδι. Η ιδιαιτερότητα της ρακέτας βασίζεται στην καινοτομία του Air Pocket™, που ουσιαστικά αποτελεί το καλύτερο σύστημα αντι-δόνησης που μπορεί κανείς να βρει μέσα σε μια ξύλινη ρακέτα.

 Ρακέτες, καπέλα και σύντομα t-shirts sto aceplaymore.com

Τα Αce Snapback καπέλα θα εμφανιστούν και φέτος στις παραλίες, σε δύο χρωματισμούς, Νavy Βlue αλλά και γκρίζο, καθώς η Ace φρόντισε να ανανεώσει το design των καπέλων της. Οι ρακέτες, πλέον, έρχονται σε δύο διαφορετικές τσάντες από καμβά: μια Ace duffel beach bag για το Ace Kit και μια μικρότερη Ace college bag. Στα μέσα της σεζόν, θα παρουσιάσουν μια μικρή σειρά απο t-shirts. Φέτος, εγκαινίασαν την καινούρια ιδιαίτερα user-friendly ιστοσελίδα τους, προϊόν κόπου και αγάπης επίσης, με αρκετό υλικό και πληροφορίες.

  

Μάθε περισσότερα εδώ:

www.acepalymore.com

Instagram.com/aceplaymore

Facebook.com/aceplaymore

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ