Το ελληνικό καλοκαίρι έρχεται στην Isnotgallery

Μέσα από ένα νέο κολάζ μικρής κλίμακας, το οποίο έχει ως κύρια αναφορά το ελληνικό καλοκαίρι, το πρότζεκτ andros efstathiou and friends. είναι μια νέα προσέγγιση στο πως μπορούμε να «μπλέξουμε» διαφορετικά είδη τέχνης, χωρίς το ένα να παρεμβαίνει αρνητικά στον χώρο του άλλου αλλά αντίθετα να τον αναδεικνύει και να το  εμπλουτίζει.

 


Article featured image
Article featured image

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι ο Ευστάθιου να δημιουργήσει τα κολάζ του, του δημιουργήθηκε η ανάγκη να «φωνάξει» φίλους από διαφορετικά πεδία δράσης, έτσι ώστε η όλη ιδέα που υπήρχε από μέρους του για μια νέα έκθεση, να μετατραπεί... ή μάλλον να μεταβληθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Ο Ευστάθιου ονομάζει γιορτή τη συγκεκριμένη έκθεση. Μια γιορτή για το καλοκαίρι, μια γιορτή για τον ίδιο, ένα καλοκαιρινό κάλεσμα σε φίλους καλλιτέχνες, ένα καλοκαιρινό κάλεσμα στο κοινό της γκαλερί.

Τα νέα κολάζ του Ευστάθιου είναι μικρής κλίμακας με κεντρικό θέμα το καλοκαίρι, ενώ ο εξαιρετικός chef Petros Andrianou θα μαγειρέψει - δημιουργήσει με βάση τα έργα του Ευστάθιου, η «Life Is A Beach» θα εκθέσει τις υπέροχες χειροποίητες πετσέτες θαλάσσης της, ο Αντώνης Αγάς θα επιμεληθεί την μουσική και η Katerina Hadjistylli θα κάνει παρέμβαση στον χώρο της Isnotgallery με τα υπέροχα φυτά και λουλούδια της!

Η γιορτή της Isnotgallery θα διαρκέσει όλον τον μήνα Ιούλιο στην Λευκωσία, και αμέσως μετά για τον μήνα Αύγουστο η γιορτή θα μεταφερθεί στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Κύπρου στην Πάφο, σε χώρους που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

 

Εγκαίνια:

Τετάρτη 05 Ιουλίου στις 20:00!

Ώρες λειτουργίας Isnotgallery: Καθημερινά 15:00 - 18:00 και το Σάββατο: 10:00 - 14:00

 

*Η νέα αυτή εικαστική πρόταση σηματοδοτεί για την Isnotgallery και το κοινό της την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ