«Το Ημερολόγιο της Bridget Jones» πάει θερινό σινεμά στη Λευκωσία

Μια υπέροχη, κλασική πια, ταινία προβάλλεται στη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη  της Λευκωσίας και στο Faneromeni 17. Το καθιερωμένο φεστιβάλ του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, σε συνεργασία με τους «Λευκωσιάζω», συνεχίζει για άλλη μια βδομάδα με θερινό σινεμά.

 


Στο σελιλόιντ αποτυπώνεται η ιστορία της Bridget μας 32χρονης νευρωτικής Λονδρέζας. Ουσιαστικά είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ειλικρινής, αυθόρμητη αλλά και με τις ατέλειές της κυρίως εμφανισιακά. Δεν αναζητά τον άντρα-μοντέλο των περιοδικών, αλλά εκείνον που θα την καταλάβει και θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι. Σε μια προσπάθεια να βάλει τάξη στην άστατη ζωή της, έχει μια ατυχή ερωτική σχέση με το αφεντικό της, την ίδια ώρα που προσπαθεί να την πλησιάσει ένας μεγαλοδικηγόρος και παλιός οικογενειακός φίλος.

Η ταινία «Το Ημερολόγιο της Bridget Jones» μας μεταφέρει στον μοναδικό κόσμο μιας γυναίκας που ζει κρίση ηλικίας με την μοναξιά να της χτυπά την πόρτα. Η Renée Zellweger είναι άριστη στο ρόλο της Bridget, μιας ηρωίδας που δεν χωράει στα κλασικά χολιγουντιανά φορμά, με μερικά παραπάνω κιλά και μπόλικη ατυχία στην προσωπική της ζωή.

 

Σκηνοθεσία: Sharon Maguire, 2001

Με τους Renée Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth κ.ά.

 

*Οι προβολές θερινού σινεμά συνδιοργανώνονται με το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» και τον Δήμο Λευκωσίας.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 / 21:00

Αυλή Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου

Φανερωμένη 86-90, παλιά Λευκωσία

Πληροφορίες: 22 128 157 

Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ