Το κλασσικό αμερικάνικο μπλουζάκι του GAP γίνεται «ταινία»

Το εικονικό κλασικό λευκό Τ-shirt λειτουργεί ως καμβάς για το καστ, επιτρέποντας στον καθένα ξεχωριστά να αναδείξει την προσωπικότητά του και παρουσιάζοντας το πώς οι διαφορές τους τούς ενώνουν.

 


Article featured image
Article featured image

Το Gap, το κλασικό αμερικάνικο brand ρουχισμού, ανακοινώνει το λανσάρισμα της καμπάνιας «Bridging the Gap», υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Edward Enninful. Στο φιλμάκι, που γιορτάζει την αισιοδοξία, πρωταγωνιστεί ένα αξιοθαύμαστο καστ επιλεγμένο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, το οποίο αντιπροσωπεύει την σύγχρονη αμερικανική κουλτούρα.

«Λατρεύω το αισιόδοξο αμερικανικό στυλ που εκπροσωπεί το Gap καθώς και την απλότητα του λευκού κλασικού Τ-shirt που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου» δήλωσε ο Enninful. «Μεγαλώνοντας, μου άρεσαν οι εικόνες που έβλεπα από την Αμερική, ως τη χώρα της ελευθερίας. Το project αυτό αφορά την αυθεντικότητα και τους αληθινούς ανθρώπους».

Το καστ τραγουδάει το «Sunny» των Boney M. το οποίο δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα, όπως και το concept της ταινίας. Ξεκινά δείχνοντας τον καθένα από τους πρωταγωνιστές να χορεύει μόνος του, δίνοντας έτσι έμφαση στην ατομικότητα, και συνεχίζει δείχνοντάς τους να χορεύουν όλοι μαζί σαν σύμβολο ενότητας.

Το φιλμάκι συμπληρώνεται με ένα «Making Of» βίντεο που δημιουργήθηκε από το The Madbury Club στο οποίο εμφανίζεται ο Enninful και το υπόλοιπο καστ να μοιράζονται τις σκέψεις τους σχετικά με το τι σημαίνει η γεφύρωση του κενού (Bridging the Gap), ενώ παράλληλα παρουσιάζονται και behind-the-scenes πλάνα από τα γυρίσματα. 

 



Πρωταγωνιστούν οι: Adwoa Aboah, Maria Borges, Christie Brinkley, Miles Chamley-Watson, Priyanka Chopra, Jonathan Groff,  Wiz Khalifa, Fernanda Ly, Casil Mcarthur, Lineisy Montero, Ellen Rosa, Jasmine Sanders, Yara Shahidi και Alek Wek


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ