Στη Lidl γιορτάζουν το καλοκαίρι με μπύρα «τσακρίν»

Ένας υπέροχος φωτισμένος κήπος στο κέντρο της πόλης, μια καλοκαιρινή βραδιά με παγωμένη μπύρα. Μπορείς να φανταστείς καλύτερο σκηνικό;

 


Article featured image
Article featured image

Στην Lidl δημιούργησαν ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό στον δροσερό κήπο της Lidl Food Academy και παρουσίασαν τις μπύρες Argus και Perlenbacher παρέα μα λαχταριστό BBQ και ζωντανό ακουστικό ροκ πρόγραμμα από μέλη της μπάντας ΟnTour!

Η βραδιά είχε φυσικά το τελετουργικό της. Παγωμένες μπύρες σε επιτραπέζιες παγοθήκες και 9 ποτηράκια που αντιστοιχούσαν στην κάθε μπύρα της Lidl συλλογής, βρισκόντουσαν στους πάγκους των τυχερών προσκελημένων. Κάθε φορά δοκιμαζόταν μια ξεχωριστή μπύρα ακολουθούμενη από την περιγραφή της.

Μπύρες ελαφριές και δροσερές, μπύρες με δυνατό σώμα και υψηλή αλκοόλη, μπύρες βυθοζύμωτες, σε μεγάλη συσκευασία ή ατομική, μοναδικές μπύρες σίτου με ξηρή καθαρή γεύση και πληθωρικό αφρό, μπύρες με καταβολές το Μεξικό και εξωτική γεύση, που συνδυάζονται άψογα με μια φέτα φρέσκο λεμόνι.

Οι μπύρες που επιλέχτηκαν για εκείνο το βράδυ, υπάρχουν διαθέσιμες σε όλα τα  καταστήματα Lidl στην Κύπρο, ενώ από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου όλοι οι πελάτες της Lidl θα επωφελούνται από έκπτωση 20% στις μπύρες Argus και Perlenbacher.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ