Στη Λεμεσό παίζουν basket δίπλα από τη θάλασσα [και το κάνουν καλά]

Για 2η συνεχή χρονιά ξεκινά το μεγαλύτερο υπαίθριο streetball τουρνουά της Κύπρου στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο του μόλου Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Το Limassol 3on3 συνεχίζει για 2η χρονιά να προβάλλεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA, με τους νικητές της κατηγορίας Elite, να κερδίζουν πέραν του χρηματικού επάθλου των 4.000 ευρώ, και ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας για να συμμετάσχουν στο Ljubljana 3Χ3 Challenger 2017 εντελώς δωρεάν.

Το πολύαναμενόμενο μπασκετικό τουρνουά, ξεκινά σήμερα Παρασκευή (9/6) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Φέτος, με 100 ομάδες σε 6 κατηγορίες το Limassol 3on3, είναι μακράν η μεγαλύτερη διοργάνωση καλαθόσφαιρας που έγινε ποτέ στην Κύπρο.  

 

Οι 6 κατηγορίες είναι οι εξής:

Elite Limassol 3on3 16 ομάδες από Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης και την Αμερική.

Στην ερασιτεχνική κατηγορία Meridian Bet 20 ομάδες από όλη την Κύπρο.

Το Limassol 3on3 Corporate Games, είναι το εταιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την στήριξη όλων των ομάδων καλαθόσφαιρας με αμαξίδια, καθώς επίσης και στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Στην κατηγορία Medochemie Wheelchair Games, θα συμμετάσχουν 7 ομάδες και οι προκριματικοί αγώνες θα λάβουν χώρα το πρωινό του Σαββάτου, μεταξύ των ωρών 9πμ έως 11πμ. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τουρνουά σε συμμετοχές ομάδων με αμαξίδια στην Κύπρο.

Στην κατηγορία SoEasy Female Battles θα συμμετάσχουν 6 ομάδες.

Η κατηγορία SoEasy Youth Games, διαχωρίζεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών και νέους μεταξύ 13 και 17 ετών.

Οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Το Limassol 3on3 θα μεταδίδεται ζωντανά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.limassol3on3.com μέσω της υπηρεσίας live streaming.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ