Ένα πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της PGS για την Λάρνακα

Η PGS Lighting Electrical παρουσιάζει το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά της στη Λάρνακα, στην Οδό Στρατηγού Τιμάγια. Το κατάστημα, που καλύπτει πέραν των 800 τ.μ., εστιάζει στην καλύτερη εργονομία, στην άνετη πλοήγηση και άμεση επαφή του πελάτη με τα προϊόντα για μια ποιοτική αγοραστική εμπειρία.

 


Article featured image
Article featured image

Εκτός από τους σύγχρονους και λειτουργικούς του χώρους, το κατάστημα ξεχωρίζει και για τον τρόπο παρουσίασης, αφού διαθέτει άμεση φωτιζόμενη προβολή δειγματολογίου φωτιστικών στους τοίχους και την οροφή του καταστήματος, ενώ όλα τα φωτιστικά αναγράφουν την ενεργειακή σήμανση που αφορά την απόδοσή τους. Η ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος, αντικατοπτρίζει παράλληλα και την ανανεωμένη γκάμα σε φωτιστικά και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, με αμέτρητες επιλογές σε σχεδιασμό, ποιότητα και στυλ.

Προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση με εξατομικευμένες υπηρεσίες, οι σύμβουλοι φωτισμού της PGS βοηθούν τους πελάτες να προσδιορίσουν τις ανάγκες και το ύφος που θέλουν να δώσουν στον κάθε χώρο τους, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών, η οποία εμπλουτίζεται και ανανεώνεται πολύ συχνά, για ατμοσφαιρικό ή λειτουργικό φωτισμό οποιουδήποτε εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PGS Lighting Electrical, Νεόφυτος Νεοφύτου, δήλωσε σχετικά: «Η συνεχής επιδίωξη υψηλής ποιότητας καθώς και η προσαρμογή στις νέες τάσεις, αποτελούσαν ανέκαθεν στόχο για εμάς. Το ανακαινισμένο κατάστημα της Λάρνακας αποτελεί μόνο ένα μέρος της προσπάθειάς μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη, έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού και εξαιρετική εξυπηρέτηση».

Το ανακαινισμένο κατάστημα συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα άνετο χώρο με διεθνή πρότυπα παρουσίασης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ